fbpx

Digitala möten

Lyckade möten på egna villkor

Vänta inte till nästa mässa eller säljmöte, möts på egna villkor

Fysiska möten behövs både nu och i framtiden. Men tänk om det fanns ett sätt att nå dina kunder, leverantörer och samarbetspartners fler gånger än enbart under mässan, utbildningen eller säljmötet.

Corona har även inneburit att fler jobbar hemifrån och utbildningar och mässor har blivit inställda. Detta innebär att kommunikationen har försvårats och i många fall helt uteblivit. 

Iduns modul för digitala möten


Vi planerar och projektleder och hittar lösningar för dina digitala möten
Produktdemonstrationer online
Digitala mässor
Kundmöten
Utbildningar
Nätverka


fr 1 000 kr

Nå dina kunder, partners och säljare digitalt

Vi har många års erfarenhet av att anordna digitala möten där inte bara en föreläsare får komma till tals utan alla deltagare kan nätverka, utbyta erfarenheter och göra affärer.

Tillsammans skapar vi lyckade digitala möten

Genom vår modul digitala möten får du en projektledare som hjälper dig med hela processen från planering och inbjudningar till innehåll och uppföljning. Vi vet hur tekniken ska användas och hur upplevelsen ska bli fulländad. Dessutom kopplar vi ihop ert möte med övriga tjänster och optimal spridning både genom era egna kanaler, sociala medier och via sökmotorer.

Modulen för digitala möten kan till exempel användas till:

Produktdemonstrationer
Borta är tiden då en säljare åkte land och rike kring och visade upp årets nyheter. Nu när den fysiska säljaren är än viktigare i rollen som expert frigörs tid, pengar och miljö genom att hålla demonstrationerna digitalt istället. 

Utbildningar
Många använder idag modulen till såväl utbildning för hundratals människor till uppföljningsutbildning för ett flertal. Dessutom sparas alla utbildningar så att man enkelt kan gå tillbaka om man missat utbildningstillfället eller glömt bort delar av innehållet. 

Mässor
Den moderna tekniken har möjliggjort att tusentals människor inte längre behöver flyga över halva jordklotet för att få relevant branschinformation. Nu kan man träffas oftare och i lugnare format där interaktiviteten blir bättre då fler kommer till tals och vågar ställa frågor. 

Kundmöten
Många människor drar sig nu för att besöka den fysiska butiken men vill ändå ha samma personliga service som han eller hon är vana vid. Här finns chans för den framsynta optikern att inte riskera att förlora kunder utan även vinna nya kunder med denna service.

…eller välj ett av våra smarta Idun-paket

Digitala mötesmodulen kan sys in som en del av vårt PREMIUM-paket.

START
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google


5 000 kr/mån

STANDARD
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google
✓ Marknadsföring sociala medier
✓ E-handel
✓ Kontaktlinsmodul


8 000 kr/mån

SKRÄDDARSYDD
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google
✓ Marknadsföring sociala medier
✓ E-handel
✓ Kontaktlinsmodul
✓ Skräddarsydd marknadsplan


12 000 kr/mån