fbpx

E-handelsmodul

Möt dina kunders behov när de vill, var de vill

Ökad din kundnöjdhet med Iduns e-handelsmodul

Med Iduns e-handelsmodul ser vi till att dina kunder kan skaffa information om, och även köpa dina glasögon, linser, tillbehör och produkter som rör ögonhälsan online. Genom ett par klick har dina kunder tillgång till samma sortiment och service som du erbjuder i din butik, men online. Med e-handelsmodulen kan du nu möta dina kunder när de vill, vart de vill.

Du får enkelt tillgång till en snygg och konkurrenskraftig hemsida. Du väljer själv vilka produkter du vill sälja online, kanske är det solglasögon och linser eller ett ögonapotek, det bestämmer du. Gemensamt är att du kommer höja servicenivån och kundnöjdheten då dina kunder själva får välja vilken väg till köp dom vill göra.

E-handelsmodul

Webbshop anpassad efter dina, och dina kunders önskemål

Detta ingår i modulen:
Komplett E-handel skräddarsydd för optiker
Check-out och betalningslösningar som höjer merförsäljningen
Daglig back-up samt SSL-certifiering
Valfria produktkategorier


3 000 kr/mån


…eller välj ett av våra smarta Idun-paket

E-handelsmodulen ingår i vårt standard- och premiumpaket.

START
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google


5 000 kr/mån

STANDARD
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google
✓ Marknadsföring sociala medier
✓ E-handel
✓ Kontaktlinsmodul


8 000 kr/mån

SKRÄDDARSYDD
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google
✓ Marknadsföring sociala medier
✓ E-handel
✓ Kontaktlinsmodul
✓ Skräddarsydd marknadsplan


12 000 kr/mån

En vän inte en fiende

Målet med att skapa en onlinebutik är komplettera att din fysiska butik, inte konkurrera ut den. Onlinebutiken ska spegla den fysiska butiken, i såväl utseende som personlighet och hjälper dig till en ökad försäljning överlag. 

Onlinehandeln för glasögon växer

Att köpa glasögon online är något som tagits väl emot av den yngre generationen men växer även snabbt i den äldre delen av målgruppen. Den yngre generationen köper idag det mesta online och för dem är det inga konstigheter med att även köpa glasögon online. Med de äldre är det snarare priset som är den viktigaste aspekten. Allt mer komplicerade synfel leder till dyrare glas och därmed jämför de priser på internet. Då måste du finnas där att jämföra med.  Vi hjälper dig såklart också med din marknadsföring i sociala medier och på sökmotorer.

Vid användandet av Iduns paket kommer du kunna erbjuda dina kunder både bågar och kompletta glasögon ända hem till brevlådan. Allt fler personer använder glasögon, och ofta fler än ett par. Med Idun kommer dina kunder enkelt kunna beställa hem flera glasögon efter sitt unika recept. Du väljer själv hur du vill att detta skall göras och vilka produkter som ska inkluderas.

Ökad konkurrens av nätapotek

Idag finns det en mängd olika nätapotek som erbjuder olika linsvätskor, ögonvitaminer och andra ögonvårdsprodukter till dina kunder. I och med att behoven av synhjälpmedel ökar, ökar även efterfrågan på tillbehör och apoteksvaror till våra ögon. Med vårt ögonapotekspaket gör du dig tillgänglig för potentiella kunder och gör dig jämförbar med konkurrenterna. 

Väx så det knakar

Optikerbranschen är en bransch i tillväxt, och särskilt online. Sex av tio svenskar har ett synfel och har därmed behov av något slags hjälpmedel, detta har medfört att onlinemarknaden ökat med ca 20% de senaste åren. Samtidigt har glasögonen blivit en trendig modeaccessoar och dagens kunder har gärna mer än ett par glasögon. Denna trend har givetvis gjort att försäljningen av bågar och glas ökat. 

Bekvämligheten först

Dagens teknik har gjort oss väldigt bekväma. Allt som går att handla online, ja det handlar vi online. Mat, kläder, teknik och vi gör våra bankärenden online. Därför är det självklart att många även vill kunna handla kontaktlinser, solglasögon och glasögon online. Allt är bara ett knapptryck bort och några dagar senare ligger beställningen i din kunds brevlåda.

Öppettider: 00-24

Att ha en vanlig butik innebär begränsningar över när dina kunder kan välja att besöka dig. Med en onlinebutik har de möjlighet att besöka dig under alla timmar på dygnet. Du vänder dig till såväl dina befintliga kunder, men du kan även locka till dig en hel del nya.

Du är kundens trygghet

Att du som fristående optiker finns online skapar en trygghet för dina kunder. Ibland kan det kännas skrämmande att köpa från stora företag som fraktar världen runt. Men genom att du som fristående optiker finns online vet de vart de ska vända sig om de undrar något.