fbpx

Iduns
hemsidemodul

Spegla din butik online – Hemsidor för optiker

Med Idun får du en unik hemsida som speglar din fysiska butik

Digitaliseringen innebär att det första mötet med kunden allt oftare sker online. Om du möter dina kunder i din butik med ett leende, ja då bör du göra samma sak online.

Kunderna förväntar sig även att det ska vara lika enkelt att boka synundersökning via internet som att göra det genom att ringa eller besöka er butik. Kort sagt med en hemsida från Idun får du en medarbetare som jobbar dygnet runt med att besvara frågor från dina kunder och hjälpa dem att fortsätta vara kund till just dig.

Iduns hemsidemodul


Detta ingår i modulen:
Komplett hemsida skräddarsydd för optiker
Löpande optimering
Daglig back-up samt SSL-certifiering
Tidsbokning av undersökningar

1 500 kr/mån

Skräddarsy din lösning…

Beställ Iduns hemsidemodul för sig, eller som en del av våra paketlösningar.

Därför är hemsidan ett måste

Digitaliseringen innebär att det första mötet med kunden allt oftare sker online. Om du möter dina kunder i din butik med ett leende, ja då bör du göra samma sak online.

Kunderna förväntar sig även att det ska vara lika enkelt att boka synundersökning via internet som att göra det genom att ringa eller besöka er butik.

Kort sagt, med en hemsida från Idun får du en medarbetare som jobbar dygnet runt med att besvara frågor från dina kunder och hjälpa dem att fortsätta vara kund till just dig.

…eller välj ett av våra smarta Idun-paket

Hemsidemodulen ingår i alla våra färdiga Idun-paket.

START
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google


5 000 kr/mån

STANDARD
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google
✓ Marknadsföring sociala medier
✓ E-handel
✓ Kontaktlinsmodul


8 000 kr/mån

SKRÄDDARSYDD
Följande moduler ingår:

✓ Hemsida
✓ Marknadsföring Google
✓ Marknadsföring sociala medier
✓ E-handel
✓ Kontaktlinsmodul
✓ Skräddarsydd marknadsplan


12 000 kr/mån

Att vara utan en hemsida innebär indirekt att du lämnar över makten om vilken information som finns om ditt företag till andra.

Vikten av en bra hemsida

Utan en bra byggd hemsida riskerar ditt företag att försvinna i mängden av alla andra optiker och optikkedjor. Med en bra hemsida med rätt innehåll kan du bistå dina kunder med rätt information, som du bestämmer över.

Hemsidans viktigaste funktioner

En hemsida visar inte bara att du finns, utan hemsidan har även andra viktiga funktioner. Den finns där för dina kunder, dygnet runt, och förklarar för kunderna varför de ska välja just dig som deras leverantör av ögonvård, glasögon, kontaktlinser med mera.

Har du valt bort att ha en hemsida?

Synd, men du är inte ensam. Faktum är att fyra av tio småföretagare idag väljer bort att ha en hemsida. Anledningarna till det kan vara många. Allt från att företagaren inte tror att hemsidan kommer att leda till en ökad försäljning eller flera kunder. Men vi vet att det är helt tvärt om.

Alla använder internet och hemsidor 

Idag använder sig över 96% av sveriges befolkning sig av Google för att hitta information och hela 60% av dessa gör det varje dag. Det betyder alltså att dina kunder troligtvis kommer använda Google för att hitta dig, och då gäller det att du finns där.  Vi hjälper dig att marknadsföra dig och din hemsida.

Digitalt men lokalt

Idag blir den digitala världen allt mer sammankopplad med vår verklighet. Dagens kunder förväntar sig att optikers digitala närvaro ska smälta ihop med den fysiska. För det är faktiskt så att de optiker som lyckas kombinera sin fysiska lokala närvaro med den digitala kommer vara de som är mest konkurrenskraftiga. Såväl i nutiden som i framtiden.

Vilken väg tar din kund till butiken i morgon?